Sambata, 30 Mai 2020
8:36:08am

prima pagina

Evaluare utilizator:  / 0
PLG_VOTE_POORPLG_VOTE_BEST 

Centurile universale antiderapante SMART GRIP sunt create pentru a fi folosite  rapid si cu usurinta in situatiile de urgenta (cand ramaneti  impotmoliti), atunci cand aveti nevoie de un plus de aderenta.

Centurile  antiderapante auto universale SMART GRIP  sunt fabricate din elastomeri speciali  insertizati, destinaţi utilizărilor în condiţii dificile de funcţionare, cu proprietati aderente si se adreseaza conducatorilor auto care prefera un dispozitiv usor si rapid de folosit decat lanturile antiderapante sau alte sisteme antiderapante.

Antiderepantele auto Smart Grip sunt proiectate si fabricate astfel incat sa nu dauneze anvelopelor sau jantelor chiar daca se circula pe suprafete dure.

Lanturile antiderapante traditionale sunt dificil de instalat, costisitoare, cu o greutate si dimensiuni considerabile sau deterioreaza componente ale autoturismului.

Spre deosebire de lanturi antiderapante, huse sau alte dispozitive antiderapante auto care se pot monta doar atunci vehiculul este in pozitie plana si necesita deplasarea obligatorie a vehicului in timpul montarii, centurile auto antiderapante SMART GRIP se monteaza foarte usor fara a fi necesara deplasarea vehicului  chiar si atunci cand acesta este impotmolit in rampa sau in panta.

Centurile antiderapante Smart Grip sunt concepute pentru a ajuta conducatorul auto sa iasa in siguranta dintr–o situatie de urgenta sau pot fi folosite pe drumuri cu aderenta scazuta ( noroi, iarba, nisip, prundis, zapada). Se adapteaza pentru aproape pentru toate tipurile de anvelope pana la 21” inclusiv si pot fi reutilizate.

Copyright 2014 - 2020 SC FBF SRL.