Sambata, 30 Mai 2020
8:27:25am

montaj

Centurile universale antiderapante SMART GRIP sunt create pentru a fi folosite  rapid si cu usurinta in situatiile de urgenta (cand ramaneti  impotmoliti), atunci cand aveti nevoie de un plus de aderenta.

Centurile  antiderapante auto universale SMART GRIP  sunt fabricate din elastomeri speciali  insertizati, destinaţi utilizărilor în condiţii dificile de funcţionare, cu proprietati aderente si se adreseaza conducatorilor auto care prefera un dispozitiv usor si rapid de folosit decat lanturile antiderapante sau alte sisteme antiderapante.

Antiderepantele auto Smart Grip sunt proiectate si fabricate astfel incat sa nu dauneze anvelopelor sau jantelor chiar daca se circula pe suprafete dure.

Lanturile antiderapante traditionale sunt dificil de instalat, costisitoare, cu o greutate si dimensiuni considerabile sau deterioreaza componente ale autoturismului.

Spre deosebire de lanturi antiderapante, huse sau alte dispozitive antiderapante auto care se pot monta doar atunci vehiculul este in pozitie plana si necesita deplasarea obligatorie a vehicului in timpul montarii, centurile auto antiderapante SMART GRIP se monteaza foarte usor fara a fi necesara deplasarea vehicului  chiar si atunci cand acesta este impotmolit in rampa sau in panta.

Centurile antiderapante Smart Grip sunt concepute pentru a ajuta conducatorul auto sa iasa in siguranta dintr–o situatie de urgenta sau pot fi folosite pe drumuri cu aderenta scazuta ( noroi, iarba, nisip, prundis, zapada). Se adapteaza pentru aproape pentru toate tipurile de anvelope pana la 21” inclusive

  • Pot fi utilizate impreuna cu sistemele de siguranta ale vehicului ABS,ASR, ESP, etc, fara a afecta buna functionare a acestora.
  • Montaj/demontaj  facil in doar cateva minute chiar daca vehiculul este impotmolit in rampa sau panta, fara a fi necesara deplasarea vehicului .
  • Nu deterioreaza jantele sau anvelopele indiferent de suprafata pe care se ruleaza.
  • Produsul poate fi utilizat pe o distanta  de 20 km cu o viteza de maxim 40 km/h.
  • Temperatura de montare -10  ;+ 80
  • Temperatura  de lucru  -40 ; + 80

Centurile antiderapante auto universale Smart Grip reprezinta o alternativa a lanturilor antiderapante  acolo unde lanturile antiderapante sau alte sisteme antiderapante nu sunt obligatorii. 

Centurile antiderapante SMART GRIP  sunt concepute pentru a fi montate  indeosebi pe jante din aliaj dar pot fi folosite si pentru jante din otel  daca exista  spatiu suficient pentru  introducerea acestora . 

Verificati cu ajutorul unei centuri antiderapante auto universale SMART GRIP daca distanta dintre etrier si janta permite introducerea cu usurinta a acesteia.  Distanta minima recomandata intre etrier si janta  este de  1cm. Spatiul intre roata si aripa si alte elemente sa fie de minim 2cm.

 20140809 201510 

1. Introduceti  centura  SMART GRIP prin interiorul jantei pornind din partea din spate

 

 

 

 

 


20140809 203555

 

 

 

2. Ajustati lungimea centurii cu ajutorul clestelui de taiat astfel incat intre capete sa ramana o distanta de 3-4 cm pentru a facilita strangerea. Introduceti colierul  autoblocant si stangeti bine. Strangerea  colierului se face pe partea exterioara a talonui anvelopei. Dupa strangere centurile trebuie sa stea fixe pe roata.

 

 

 

 

 

20140809 203916

 

3. Taiati  surplusul de material ramas ale colierelor. Pentru distante mai lungi se recomanda asigurarea centurilor cu un colier aditional de una dintre spitele jantei. Demontajul se face prin sectionarea colierului  ce asigura strangerea  intre capetele curelei.

 

 

Echipa  SMART GRIP va doreste drum bun.

ATENTIE! : Folosirea produsului pe suprafete dure ii va grabi deteriorarea. Reutilizarea unor centuri deteriorate nu este  recomandata. Se recomanda  precautie in timpul rularii. Acest produs este conceput pentru numar restrans de utilizari.

 

Copyright 2014 - 2020 SC FBF SRL.