Sambata, 30 Mai 2020
7:23:58am

Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. 

SC FBF SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 zile de la data anuntarii in scris a intentiei de returnare. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor si ambalajelor originale etc. Nu se accepta colete cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor! Returnarea banilor se va face intr-un cont bancar sau in numerar, la sediu sau unul dintre agentii nostri.

"Clienti" sau "consumatori" sunt doar persoanele fizice. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre SC FBF SRL (Smart Grip Romania)

SC FBF SRL ( Smart Grip Romania) nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

Preturile, ofertele si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. 

Va multumim pentru increderea acordata!

Echipa SMART GRIP Romania

Copyright 2014 - 2020 SC FBF SRL.