Sambata, 30 Mai 2020
7:58:58am

Termeni & Conditii

In Romania, datele cu caracter personal sunt protejate prin Legea Nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“Legea”).

S.C. FBF S.R.L. (Smart Grip Romania)  (“Compania”, “noi”) prelucreaza prin intermediul site-ului www.antiderapante.com  (“Site-ul”) un numar limitat de date cu caracter personal despre dumneavoastra. Prezenta Politica de Confidentialitate (“Politica”) descrie datele prelucrate, scopul prelucrarii, modalitatile de prelucrare si drepturile de care va bucurati in calitatea de titular al acestor date.

 1.      Drepturi

1.1.   In conditiile impuse de Lege, va bucurati de urmatoareledrepturi legate de prelucrarea datelor personale:

·               Dreptul de acces la date;

·               Dreptul la corectare a datelor;

·               Dreptul de opozitie insemnand ca oricand ne puteti notifica sa nu va mai prelucram datele, in anumite conditii;

·               Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale bazata pe prelucrarea prin mijloace automate a datelor.

·               Dreptul de a va adresa justitiei.

1.2.   Primele doua drepturi pot fi exercitate, in conditiile Legii, prin intermediul unei cereri scrise, datate si semnate, transmise la adresa de e-mail a Companiei. Raspunsul nostru va veni intr-un termen de maxim 15 zile.

1.3.   Dreptul de opozitie poate fi exercitat printr-o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa la adresa de e-mail a Companiei.

1.4.    In situatia in care considerati ca prelucrarea datelor dumneavoastra este ilegala va puteti adresa  Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal - www.dataprotection.ro sau instantelor competente aflate in raza domiciliului dumneavoastra.

 2.      Prelucrarea datelor personale

2.1.   Va respectam viata privata. Din acest motiv nu vom prelucra datele dumneavoastra personale decat in situatiile in care acest lucru este neaparat necesar. De asemenea, pentru siguranta dumneavoastra ne vom stradui mereu sa colectam cat mai putine date personale.

2.2.   Datele personale vor fi pastrate numai pe durata prelucrarilor descrise mai jos.

2.3.   Deoarece credem in prelucrarea responsabila a datelor dumneavoastra personale, prelucrarea este limitata doar scopurilor declarate mai jos.

 3.      Comanda on-line/comanda telefonica

3.1.   Informatiile furnizate vor fi utilizate in scopul efectuarii comenzii produselor pe care Utilizatorul doreste sa le achizitioneze. Comanda se va realiza atat prin intermediul Site-ului www.antiderapante.com , cat si telefonic prin intermediul operatorilor Companiei.

3.2.   In niciun un caz nu vom transmite, pune la dispozitie sau permite accesul unor terti la datele persoanele, fara acordul explicit al Utilizatorului.

 4.      Marketing

4.1.   Nu vom utiliza datele personale in scopuri de marketing direct decat in situatia in care ne permiteti acest lucru. In zonele unde sunt colectate date personale veti putea mentiona daca sunteti de acord sau nu sa le prelucram in acest scop.

4.2.   In niciun caz nu vom transmite, pune la dispozitie sau permite accesul unor terti la datele personale in scopuri de marketing.

5.      Cont

5.1.   Pentru a efectua o comanda trebuie sa va inregistrati pe Site, cu nume, prenume, adresa de livrare si date de contact (adresa de e-mail si telefon). Datele furnizate la inregistrarea unui Cont vor fi prelucrate numai pentru autentificarea ulterioara in cont si doar pe durata existentei Contului.

5.2.   Utilizatorul va oferi in mod expres consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

 6.      Utilizarea continutului

6.1.   Site-ul poate contine link-uri si aplicatii ale unor furnizori externi de servicii sociale de comunicare, cum ar fi, dar fara a se limita la Facebook®, prin intermediul carora aveti posibilitatea sa faceti anumite actiuni.

6.2     In situatia in care folositi linkuri sau faceti anumite actiuni legate de serviciile sociale de comunicare, ii permiteti Companiei sa afiseze acest lucru in Site, iar prelucrarea datelor va dura pe parcursul existentei Site-ului. De asemenea efectuand asemenea actiuni ii permiteti Companiei sa transmita furnizorilor respectivelor servicii sociale de comunicare informatiile sau actiunile pe care le-ati efectuat, precum si permisiunea de a primi de la respectivele servicii sociale de comunicare informatii asociate actiunii efectuate.

6.3.    Furnizorul de servicii sociale de comunicare ale caror link-uri sau aplicatii le puteti utiliza folosind Site-ul este, la acest moment, Facebook®.Pentru informatii privind politicile de prelucrare a datelor personale ale acestor companii, vizitati web-site-urile corespunzatoare.

 7.      Sugestii si reclamatii sau alte comunicari

7.1.   Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.Datele pe care le furnizati in cadrul unor asemenea comunicari vor fi prelucrate pe durata rezolvarii respectivei comunicari si numai pentru acest scop.                                                                                

8.       Securitatea datelor

8.1   Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja viata privata.Din acest motiv, toate datele personale vor fi pastrate in baze de date pe serverele companiei S.C. FBF S.R.L., cu sediul in Piatra Neamt, Str. Maratei Nr. 182 ,inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J24/544/2014.

8.2.   Pentru protectia acestora vom lua cel putin urmatoarele masuri de siguranta: acces limitat numai angajatilor care au nevoie de aceste date pentru furnizarea serviciilor, acces la bazele de date pe baza de user si parola, bazele de date vor fi stocate pe calculatoare protejate prin firewall. 

9.       Modificari in politica de confidenţialitate

9.1.  La anumite intervale de timp pot exista modificari la politica de confidentialitate sau in privinta modului de prelucrare. Recomandăm vizitatorilor Site-ului sa reviziteze prezenta politica pentru a fi la curent cu eventualele schimbari.

10.       Utilizarea Site-ului de catre copii

10.1.  Site-ul nu este destinat persoanelor sub varsta de optsprezece (18) ani si solicitam ca aceste persoane sa nu furnizeze Date Personale prin Site.

Va multumim pentru increderea acordata!

Echipa SMART GRIP Romania

Copyright 2014 - 2020 SC FBF SRL.